-

Wegens persoonlijke redenen is mijn catering voor onbepaalde tijd gesloten. 
Excuus voor het ongemak.


Feestelijk buffet

Stel je eens voor....


Je gaat trouwen, hebt een jubileum, housewarming, verjaardag of receptie en je komt op de plek waar je jouw feest gaat houden en daar staat.....
Een tafel met mooie bloemen, hartige taarten in verschillende maten, verse boeren stokboden met een varia aan heerlijke smeersels, zalige warme soepen, mooie salades met apart de vinaigrettes en verschillende hapjes...En dat allemaal vers, met liefde en aandacht gemaakt naar jouw exacte wens vanwege persoonlijk contact, voor een zeer betaalbare prijs. 

Dat kan, bij mij! 

Ik heb 3 verschillende pakketten : Basis 
Het leveren en klaarzetten van hartige taarten, boeren stokbroden, smeersels, salades en soep. Het wordt gepresenteerd op mooie schalen en borden, mandjes, snijplanken met opscheplepels, taartscheppen en broodmessen. 

€15 per persoon.

Basis plus
Het leveren en klaarzetten van hartige taarten, boeren stokbroden, smeersels, salades, soep en hapjes. Het wordt gepresenteerd op mooie schalen en borden, mandjes, snijplanken met opscheplepels, taartscheppen en broodmessen.

€20 per persoon.


Luxe
Hetzelfde als het basis pluspakket, maar dan inclusief mooie bloemen in vazen.

€30 per persoon

Ieder buffet is ruim voldoende voor het aantal personen voor jouw feest. Van te voren nemen we goed door welke hartige taarten, soep, smeersels enzovoorts in het buffet moet zitten.

Zijn er dieetwensen? Geef dit ruim van te voren aan. Het vormt meestal geen enkel probleem, alleen is het wel tegen een kleine meerprijs in verband met duurdere ingrediënten en vaak meer uitzoekwerk. 

Late night snacks 
Hapjes voor later op de avond bedoeld als 'late night snack' zijn tevens mogelijk.
Standaard zijn dit 5 hapjes per persoon.

€7,50 per persoon.


Minimaal 10 en maximaal 50 personen


Wijn erbij? Vraag naar de mogelijkheden. Ik doe namelijk zaken met een plaatselijke wijnhandelaar Vinos Y más.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint