Catering- en maaltijdservice - Bruiloftbuffet
Catering- en maaltijdservice - Kokkie Anoukie

Bruiloftbuffet

Stel je eens voor....Je gaat trouwen in de kerk of voor het gemeentehuis, je komt op de plek waar je jouw trouwfeest gaat houden en daar staat.....


Een tafel met mooie bloemen, hartige taarten in verschillende maten, verse boeren stokboden met een varia aan heerlijke smeersels, zalige warme soepen, mooie salades met apart de vinaigrettes..


En dat allemaal vers en met liefde en aandacht gemaakt naar jouw exacte wens vanwege persoonlijke contact, voor een zeer betaalbare prijs. 

Dat kan, bij mij! 

Ik heb 4 verschillende pakketten : 

Basis : Alleen het leveren van het door mij gemaakte lekkers. Ik zet niks klaar, maar lever het alleen bij je af. Dit is inclusief aanduidingskaartjes per gerecht : 12,50€ per persoon.

Basis plus : Het leveren en klaarzetten van het door mij gemaakte lekkers, inclusief de soep opwarmen en warm houden in de door mij bijgeleverde warmhoudbakken met soeplepels. : 15€ per persoon

Luxe : Het leveren en klaarzetten van het door mij gemaakte lekkers, inclusief de soep opwarmen en warm houden in de door mij bijgeleverde warmhoudbakken met soeplepels én bloemen op de buffettafel : 20€ per persoon


Luxe plusHet leveren en klaarzetten van het door mij gemaakte lekkers, inclusief de soep opwarmen en warm houden in de door mij bijgeleverde warmhoudbakken met soeplepels én bloemen op de buffettafel én schalen, borden, snijplanken, etc, wat nodig is voor de gerechten op de buffettafel : 25€ per persoon

Bovenstaand is gebaseerd op een buffettafel met hartige taarten, soep, broden, smeersels en salades. 
Het is exclusief de tafels, servies, bestek,vazen en bediening. Dat is echter altijd bespreekbaar, tegen een meerprijs. 


Late night snacks 

Hapjes voor later op de avond bedoeld als 'late night snack' zijn tevens mogelijk.
Deze komen op 2€ per hapje. 
Denk hierbij aan hapjes zoals  : 

dadels gevuld met blauwe aderkaas / bladerdeegwieltjes met ansjovis / briepuntjes met vijgenchutney / abrikoos met eendenborstfilet / Grana Padano kaasstengels / mini garnalencocktail in een amuseglaasje / groene asperges in een filodeegjasje enzovoorts.


Omdat ik een ZZP'er ben en kwaliteit op nummer 1 heb staan, zijn hele grote groepen niet haalbaar in mijn eentje. Ik kan gezelschappen tot circa 50 personen aan. 
Mocht je echter een groter gezelschap hebben, staat vragen vrij. Ik heb nl een collega thuiskok die dan eventueel bij zou kunnen vallen. 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint